KOSTENLOSER UND SCHNELLER VERSAND FÜR ÜBERSEE LAGERPRODUKTE

  • 0
Die besten 65c Carbon-Fatbike-Räder, die ich liebe

26er Carbon Fatbike Laufradsatz 65C Test - Test von Saku Salo

Wie kauft man :Klicken Sie darauf, um zu bestellen

Tuote?
Ican Carbonfat Vanteet. Niin, ne valmistetaan siis hiilikuiduista. Ulkonäkö auf Mahtava, Kirkas Lakka Päällimmäisenä. Lakan alapuolella näet hiilikuidun, pidän siitä. Mitkä ovat hiilikuidun edut? Mielestäni rullaavuus, juuri se! En usko, että olen saanut yhtään feindpää nopeutta ajamiseen näillä. Aiemmin käytettyjen Sunringle mulefut80sl vanteisiin verrattuna paino laski noin 800 grammaa.

Lähes kilo, se auf melko paljon. Kaikenlaista polku auf tullut ajettua ja olen käyttänyt kahta rengas kokoa näissä, Schwalbe jumbo jim Schlangenhaut 4,4 "ja viimeisimpänä Schwalbe jumbo jim addix 4,0". Pienempi auf parempi, luulen. Se on hieman kevyempi ja se ei ole niin suuri ilmatilaltaan. Ne auf Asennettu Tubeless Käyttöön, Käytän Kummassakin Renkaassa Noin 1,4 Desilitraa Stan Notubes Sealanttia. Tubeless auf Parempi Kuin Sisärengas, Koska Fatbike Sisärengas Voi Painaa Jopa 600 Grammaa Kappale.

Se auf todella paljon. Täydelliset vanteet valmiina ajettavaksi painavat noin 2,5 kg edessä ja 3 kg takana. Muutamia naarmuja auf tullut vanteisiin ajansaatossa, mutta se ei haittaa minua. Ne on tehty käytettäväksi, joten voisin mennä taas ajamaan.
26er Carbon Fat Fahrradsatz 65c
Käyttäjäkokemus?
Tulemme näkemään sen tulevaisuudessa. Mutta nyt olen sitä mieltä, että ne ovat kestäneet todella hyvin, jopa bicyparkissa. Ei kuitenkaan Bikepark kilpailuihin, koska fatbike ei ole tehty sellaiseen käyttöön. Eikä minulla ole taitoa isoihin hyppyihin joten jätän ne kuitenkin väliin.

Flow polut ovat kivoja. Sielä rikkoin takarenkaan, se oli ensimmäinen kerta kun tällainen vahinko tapahtuu. Se on maastopyöräily elämää, et koskaan tieä mitä tapahtuu ja missä. Olen ollut täysin tyytyväinen ican carbonfat vanteiden laatuun. Ne ovat melko kovat käsissä, mutta niitä ei tarvitse juurikaan oikoa kunhan muistaa pitää pinnojen kireyden oikeana.

Siksi tarkastankin ne aina välillä. Nämä vanteet ovat edelleen kunnossa kahden henkilön käytön jälkeen, ensin ystäväni ajoi näillä noin 3000 km ja nyt ne ovat olleet minulla noin 3000 km. Vanteet auf kasattu pyöräliikeessä Suomessa halo navoilla ja dtswiss Wettbewerb pinnoilla. Noin 3500 km: n jälkeen minun täytyi uudistaa vanha halo takanapa, kun se alkoi hajota vapaarattaasta. Vaihdoin takanavan dt swissin bigride 350: een uusilla dt schweizer wettbewerb pinnoilla ja messinkinipoilla, sillä auf nyt ajettu vuosi ilman mitään ongelmia.

Se auf hyvä, koska auf olemassa suuria ongelmia halvempien takanapojen kestävyyden kanssa. Älä koskaan osta halpoja! Edes halo merkkistä takanapaa, vaikka se olisi halpa! Suosittelen dt schweizer tai indystry neun fackel napaa. Halo etunapa auf edelleen hyvässä kunnossa 6000 km: n jälkeen. Etunavalla ei ole niin paljon rasitusta kuin takanavalla, joten sillä ei ole niin suurta väliä, mikä siellä on.
26er Carbon Fatbike Radsatz 65C
Intohimo maastopyöräilyyn?
3 vuotta sitten aloitin maastopyöräilyyn noin 10 vuoden tauon jälkeen. Aluksi minulla oli Whitebikes: n jäykkäperä, jossa oli 27,5 "renkaat, siinä oli 3x10 vaihteisto, mutta vaihdoin sen 1x10: een ensimmäisen oman fatbiken.
Se oli Silverback Scoop Double 2017, se pyörä minulla oli noin vuoden ja sitten ostin uuden vuosimallin samalta valmistajasta. Silverback Scoop Double 2018. Siisti ulkonäkö molemmissa. Vanhempaan oli asennettu tehtaalla 2x10 vaihteisto, minkä muutin 1x10: een. Uudempi pyörä tuli tehtaalta 2x11 ja se muutettiin heti 1x11.

Eturattaat ovat olleet samanlaisia ​​molemmissa pyörissä muutoksien jälkeen, absolut schwarz schmal breit oval 32. Takapakka uudessa auf Shimano slx 11-42, vanhassa oli 11-40 Sunrace pakka. Molemmat pyörät tulivat tehtaalta ihan hyvillä shimanon osilla, vanteet olivat sunringle mulefut80sl: t ja renkaat V-Reifen bulldozerit, en pitänyt niistä renkaista ollenkaan. Liian raskaat ja liikaa selfsteeringiä.

Ensin vaihdoin ne Maxxis colossus 4,8 ": n, ne olivat melko hyvät lumella, mutta muuten aivan liian raskaat. Sitten keväällä ostin Schwalbe jumbo jim Schlangenhaut 4.4": t. Ensimmäinen huomattava asia niissä oli rullaavuus eikä selfsteeringiä lähes ollenkaan. Vau, siistiä. Ican Carbonfat vanteiden kanssa minulla oli ensin Schwalbe jumbo jim Schlangenhaut 4.4 ”: t. Kokeilin välillä edessä Maxxis minion fbf 4.0 ". Ihan ok rengas, mutta vähän liian raskas.

Joten päätös oli laittaa Scwalbe jumbo jim addix 4.0 ": t kummallekin vanteelle. Ne painavat noin 1,1 kg kappale. Ajan myötä päätin ostaa vähän paremmat jarrut vuoden käytön jälkeen jarrupalat ovat kuluneet, joten vaihdoin ne uusiin Shimano G615S paloihin. Kaikki hyvin taas. Odotan uusia tulevaisuuden polkuja ja seikkailuja.
26er Carbon Fatbike Radsatz 65C
  • 11. August 2018
  • Kategorien: Bewertungen
  • Kommentare: 0